Vind een hondenschool

Welkom bij zelfstandige hondenscholen die trots het Dierenwelzijn Keurmerk dragen, waar een passie voor honden en expertise in hondentraining samenkomen om jou en je trouwe viervoeter de best mogelijke trainingservaring te bieden. Deze scholen staan garant voor trainingssessies die zowel verrijkend als effectief zijn, met een focus op het welzijn van je hond.

Hondenschool aanbod

Bij de hondenscholen met het Dierenwelzijn Keurmerk vind je een diversiteit aan trainingsprogramma’s, van puppytraining tot geavanceerde gehoorzaamheidscursussen. Elk programma voldoet aan strenge kwaliteitseisen, waarbij de trainingen niet alleen effectief zijn, maar ook gericht op het welzijn en de positieve ontwikkeling van je hond. De deskundige trainers zijn gepassioneerd over het helpen van honden en hun eigenaren om samen te groeien.

Bezoek een gecertificeerde hondenschool

Ontdek zelf de kwaliteit en professionaliteit van de hondenscholen met het Dierenwelzijn Keurmerk. Of je nu een nieuwe hondenbezitter bent of meer geavanceerde training zoekt voor je viervoeter, de gecertificeerde hondenscholen zijn de perfecte plek om te beginnen.

Hondenschool Bella Nina

Cecilianenstraat 1F, Berendrecht

HTC Lianne

Halstersebaan 23A, Moerstraten

Met je Hond

De Haar 4 R34, Balkbrug

Hondenschool Op Stee

Oudelandsedijk 7, Oude Tonge

Bailey De Hondenvriend

Vaartdijk 27C, Assendelft

De Witte Hoeve

Huisdaalsestraat 1, Macharen

H.D.C. “de Loop”

Esweg 14b, Nieuw Roden

YouDog

Walbeckerweg 4, Wellerlooi

Hondenopvoedcentrum Eemland

Birkstraat 125A, Soest

Hondenschool F.L.O.S.

Kastanjelaan 27, Ridderkerk

Hondenschool IDÉFIX

Zomerdijk 42B, IJsselstein

Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer

Heuvelweg nabij nr 7, Zoetermeer

Hondenschool Martine

Dukatewei 12, Burgum

Woofexperience Hondenschool

Ambachtsweg 4 S, Utrecht

Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn

Achtermiddenweg 3, Aarlanderveen

Fairydogs hondenschool

Reekstraat 13C, Weurt

Hondenschool Sjors4DreamDogs

Capelseweg 31, Capelle aan den Ijssel

Martin Gaus Hondenschool Eindhoven

Bestseweg 1, Son en Breugel

Het Dierenwelzijn Keurmerk

Een hondenschool met het Dierenwelzijn Keurmerk onderscheidt zich door een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in hondentraining. Dit keurmerk garandeert dat je te maken hebt met professionals die de hoogste normen hanteren voor hondentraining, met een focus op humane, respectvolle en wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Word een hondenschool keurmerkdrager

Voor zelfstandige professionals in de hondentraining branche biedt het Dierenwelzijn Keurmerk de mogelijkheid om je kwaliteiten en toewijding aan kwalitatieve hondentraining te laten erkennen. Dit proces bevestigt je inzet voor hoogwaardige hondentraining en erkent je vaardigheden en kennis in de branche.